tirsdag den 2. august 2011

Er der en farve du ikke kan FORDRAGE?

Har du tænkt over at der er farver du altid tiltrækkes af og farver du ikke kan fordrage?


Sådan er der med alle farver. 

Mange vælger sort, et sikkert valg, som passer til sort set alt :) Den sorte farve har med jordforbindelse at gøre. Måske mangler du jordforbindelse (sort), flyver rundt i alle mulige gode ideer om alt muligt. Men det kan også være at du faktisk slet ikke mangler jordforbindelse (sort) men at det kendte (sort) er trygt for dig da du har masser af udfordringer fx på job. På et tidspunkt er du klar til eller kan du vælge at "NU ER DER NOGET ANDET DER SKAL PÅVIRKE MIG" Når dette tidpunkt opstår vil du sikkert skifte ynglingsfarve og hvis det er "noget du bevidt vælger" kan du "tvinge" en ny farve ind i dit liv, så du fx kan titte ud af din trygheds tomerum. 

Sådan er der med alle farver. 


Alle farver står for hver deres påvirkning i vores udviklingsbane.



Nogle gange får vi "NOK" af en farve og får en ny ynglingsfarve.

FARVER vil os ALTSÅ noget!!!

De kan hjælpe os i vores UDVIKLINGSBANE!!!


Har du en farve du ikke kan FORDRAGE?

Har du en ynglingsfarve?

Elsker du alle farver?


Når man tænker som jeg gør i forhold til bevidst farvevalg, kan kan styrke sin udviklingsbane og herved udvikle sig med bevidsthed.




Kunne du have lyst til at kommenterer eller spørge til en af dine ynglingsfarver er du velkommen her. Eller pr. mail. Og ønsker du en personsnak omkring dette, kan det også lade sig gøre. Jeg afholder også smykke/farve kursus hvor jeg bl.a uddyber dette. Skrive en mail til sisterunika@gmail.com hvis du ønskler at deltage på et kursus.




Mange hilsner
Maj-Britt/sisterunika 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din mening kan skrives her: