søndag den 12. maj 2013

Bevidst brug af farver kan hjælpe dig i din udvikling


Sisterunika – Smykker med mening! - Startede op for 6 år siden af 2 søstre som en hobby virksomhed. Deraf navnet Sisterunika. Butikken fik mere og mere travlt og den ene søster valgte derfor at trække sig fra butikken. Den anden søster valgte at fortsætte som smykke designer og ejer af sisterunika.


Sisterunika har siden fået mottoet ”Smykker med mening!” Det er altid en historie med til alle smykker fra Sisterunika. Ædelstenssmykkerne giver mening i sig selv, da alle ædelsten har en power og en energi som smitter positivt af når man bære dem som smykke. En anden grund til vores motto er, at Sisterunika arbejder med Chakra farver. Sisteruika mener, at du ved at bruge farver bevidst, lettere kan have fokus på områder i dit liv som trænger til din bevidste opmærksomhed. 


Vi kender alle det at have en ynglingsfarve. Nogle gange er vi så vilde med farven at den både kan ses i vores tøj, i vores hjemmet, i vores smykker osv. Vores valg af farver fortæller os meget om hvor vi er i vores liv. Altså er det let at læse en person der altid vælger sort, blå, grøn mm. Ofte har vi flere farver som vi godt kan lide på en gang dette fordi vi har gang i flere udviklingsbaner på en gang. Farver påvirker vores forståelse af os selv og andre. Farver vækker følelser (stemminger) som minder os om... Farver stimulerer vores sanser, humør og underbevidsthed. Farver kan skabe varme, vrede, kærlige... følelser. Det er ikke ny viden at farver gør noget ved os!! 

Sisterunika mener at ved at bruge farver bevidst fx ved at bruge en farve som vi ellers aldrig ville vælge (måske en orange halskæde), tvinder vi vores forståelse, sanser og underbevidst til at forstå/mærke/sanse/føle på en ny måde som kan bringe os videre i vores udviklingsbaner. Hvis vi ønsker at sætte os selv i en udvikling (når vi er parate til det) kan vi bruge farver som hjælp. Hvis vi altid bruger en samme farve og ikke udvikler os bliver livet ærlig talt lidt kedeligt ikk'?!



Jeg har snakket med mange som er meget glad for den grønne farve og/eller den rosa farve.
Det forstår jeg faktisk godt! For de grønne og/eller den rosa farve tilhøre nemlig HJERTE CHAKRA.
Den grønne og/eller den rosa farve (Hjerte chakra) minder os først og fremmest om at vi skal huske kærligheden til os selv. Den grønne farve er altså en tro og ægte egensomsorgsfarve. Mange (kvinder) giver og giver til andre mennesker de øser ud af kærlighed; til deres børn, til deres mand, til deres hjem, til deres veninder, til deres kollegaer osv. - MEN hvor meget (og hvornår) er der så tid til egenkærlighed til dem selv? Mange med tendens til den grønne farve som jeg har snakket med, har helt glemt hvad der er ægte egenomsorg for dem selv?!! -Det at være tro mod det man ved der er ens egen sunde kerne. Det at gøde den og passe på den, at have fokus på hvad det er der gør den (kernen)  skrigene glad. Fx er det for nogle egenomsorg at tage en hellig engensorgsaften på badeværelset. sætte et optaget skilt på døren. Give sig selv masser af tid til at lave fine negle, tage en hår kur og et langt bad med olier, en ansigts maske mm. Eller tid til en tur i skoven med masser af tid til eftertanker og plads til fremtidsdrømme. HJERTE CHAKRAET kan styrkes med sin bevidsthed ved at gå med et armbånd i grøn, hver gang man ser den grønne farve sker der noget om man vil det eller ej, det sker. (også andres syn på en)...


Det var lidt om chakra, påvirkning af farver, den grønne farve og egenomsorg.

Grønne smykker fra sisteruika




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din mening kan skrives her: