lørdag den 29. juni 2013

Smykker med mening!


Sisterunikas motto der er ”Smykker med mening!” Dette fordi der altid hører en historie med til de enkelte smykker. Ædelstenssmykkerne giver mening i sig selv, da alle ædelsten har en power og en energi som smitter positivt af når man bære dem som smykke. En anden mening med smykkerne er, at Sisterunika arbejder med Chakra farver. Sisteruika mener, at du ved at bruge farver bevidst, lettere kan have bevidst fokus på områder i dit liv som trænger til din bevidste opmærksomhed. Kombinationen af viden om ædelsten og indsigt i charkra farver ubevidste og bevidste virkninger gør at Sisterunika er "Smykker med mening!"

Sisterunika afholder gerne venindeaftner ved min. 6 personer, værtinden modtager en fin gave og der vil blive fortalt om de forskellige ædelstensstens betydninger og om farvers betydninger. Disse aftner kan blive lige så personlige som I ønsker det.

Sisterunika har et showroom på det dejlige Djursland som gere holder åbent for dig/jer efter aftale. Lejlighedsvis holder vores showroom åbent med super gode tilbud mm.

Sisterunika kan også bookes til at stå for et smykkekursus fx som et familieaktivitet, polterabend, kollegahygge, veninde aften eller noget helt andet. Du er i den forbindelse meget velkommen til at kontakte Maj-Britt på mobil 24802980 for at høre nærmere.

Sisterunika har smykker flere steder i landet og i Sverige og ønsker du eller din butik at sælge Sisterunikas smykker er du meget velkommen til at kontakte os så vi kan lave en formidabel firmaaftale med dig.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din mening kan skrives her: