søndag den 14. juli 2013

Sisterunika - Farve og ædelstensterapi

Farve og ædelstensterapi

Tidligere anså man interessen for farve og ædelstensterapi for sort magi eller overtro. I dag har man fundet naturlige forklarninger på hvorfor det virker. Sisterunika laver smykker som kan bruges som farve og ædelstensterapi. 

Sisterunika designer smykker som kan skabe balance og udvikling både psykisk og fysisk. Men det er vigtigt, vi selv vælger det, som følelses godt for os. Vi skal selv tage ansvar for vores valg i tilværelsen - Når vi lader andre vælge, er det dybest set vores eget ansvar at de gør det. Tiden skal være moden før udviklingen kan finde sted. Valget er dit, er du klar?

Det er ikke sisterunika der har opfundet farve og ædelstensterapiSten og farver støtter mennesker med deres personlige udvikling. Anvendelsen af sten og farver til terapeutiske og medicinske formål har en lang forhistorie, hvor det kan være svært at skelne mellem videnskab og metafysik

Her er korte eksembler på hvor man også har brugt den dyrebare viden om ædelsten og farver:
- Omkring 400 år før vores tidsregning er der funder omtale af ædelsten og deres anvendelse i forbindelse med det tidligste astrologiske arbejde på sanskrit.
- Både ægyptere, hebræere, caledonere og persere studerede farvers betydning og var opmærksomme på farvers forbindelse med lyd og tal.
- Lige fra oldtiden findes skrifter om ædelstens virkning.
- I det 17. århundrede skrev de berømte danske læger Casper og Thomas Bartholin, Ole Worm og Ole Borch afhandlinger på latin om ædelstens helbredende virkning.
- Benoytosh Bhattacharyya var en af verdens bedste terapeuter inden for farve og ædelstensterapi. Han kombinerer de 7 chakra med de korresponderende 7 farver fra regnbuen og de 7 planeter. Hans søn Dr. A. Bhattacharyya forsætter faderens arbejde i sin praksis i Naihati i Indien.



De smukke hjertearmbånd er af ædelstenen magnasit.
Magnasit hjælper os med at  integrere anerkendelse.



Hvorfor farve og ædelstensterapi?

Farver er børn af lyset. Der ville ikke være noget liv uden lys og farver. 
Ædelsten er vores fornemmeste fundament. Uden sten ville moder jord ikke eksistere. Stenene er hendes åndedræt, der holder os i live. Hvert enkelt sten, vi kommer i kontakt med, kan lære os noget om vores liv. Vi og stenene indenholder de samme mineraler. Når vi er i ubalance, kan vi få hjælp ved at bære en sten som smykke. - Så vores celler bliver mindet om, at de skal arbejde harmonisk, ligesom stenenens celler gør. Når kroppen og sindet har balance vælger systemet selv hvilken farve det har brug for. Når der er ubalance fx ved stress og modstand mister vi evnen til vælge farverne i vores system. Vi mister simpelthen evnen til vælge og dybest set mister vi troen på os selv. 

Har vi over en længere periode manglet en eller flere farver som vi har brug for, kan der opstå stansning af udvikling el. sygdom. Farve og ædelstensterapi er en hurtig, effektiv - og ikke mindst smuk måde at genskabe harmoni og orden på i vores system. Sisterunika mener, at vi alle ubevidst bruger denne denne terapi form. Ædelstenens oprindelse, farver og helende kraft stammer fra fra de syv farvestråler i regnbuen. Ædelsten er koncentreret urkraft dannet på et tidligt tidspunkt af jordens skabelseshistorie.

Sisterunika hjælper mennesker med at få øje på hvilke farver der giver dem valg og muligheder, således man kan udvikle sig til at blive det smukke unikke menneske man er. Skriv til sisterunika her og for at høre om din udviklingsbane.

Kontakt sisterunika



Mød sisterunika på facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din mening kan skrives her: